ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ;; ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ:



















Δεν χρειάζονται αναλύσεις. Οι θεωρίες συνομωσίας μοιάζουν με παραμύθια μπροστά στην πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό παραθέτουμε ορισμένα πραγματικά περιστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με τις εξελίξεις, και την σημερινή κατάντια της Ελλάδος, αρκούν για να πείσουν ακόμη και τον τελευταίο κακόπιστο ότι, η αναρρίχηση στην εξουσία του κ. Παπανδρέου εξυπηρετούσε ένα και μόνο σκοπό : την οικονομική εξαθλίωση της χώρας και μέσω αυτής, την υποθήκευση των περιουσιακών στοιχείων της, ιδιαιτέρως δε του ορυκτού και υποθαλασσίου πλούτου της.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΑΙΓΑΙΟ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Στις 20 Δεκεμβρίου 2010 γράφαμε , ότι οι Αμερικανοί, και όχι μόνον αυτοί, γνώριζαν την ύπαρξη πετρελαίου στο Αιγαίο και ότι ήθελαν να έλθουμε σε διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους για την συνεκμετάλλευσή τους. Την Παρασκευή 25 Απριλίου 1975, ο τότε πρόεδρος Gerald Ford, ο υπουργός εξωτερικών Henry Kissinger και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Brent Scowcroft, με εκπροσώπους της γνωστής ελληνοαμερικανικής οργανώσεως ΑΗEPA, αναφέρονται στο θέμα των πετρελαίων.
Gerald Ford : «…το Αιγαίο, τα δικαιώματα επί του πετρελαίου, μπορούν να διευθετηθούν….»
Henry Kissinger : «…ακόμα και σε άλλα θέματα, όπως το Αιγαίο και τα πετρέλαια, νομίζω ότι μπορούν να αρχίσουν διαπραγματεύσεις.»  Το πλήρες κείμενο και τα πρακτικά των συζητήσεων, ΕΔΩ
Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Στις 22 Ιουνίου 2010 γράφαμε :  Σε εμπιστευτική έκθεση του Κογκρέσου με ημερομηνία 17 Απριλίου 2008, αναφέρεται ότι : «Η Ελλάς επενδύει στο ρόλο της, ως διεθνούς ενεργειακού κόμβου, με σκοπό αφ’ ενός να εξασφαλίσει την αυτονομία της, αφ’ ετέρου να εισπράττει διαμετακομιστικά τέλη. Ήδη η κυβέρνηση Bush προβληματίζεται με τους ενεργειακούς δεσμούς της Ελλάδος με την Ρωσία, όπως πχ ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρουπόλεως, και ο αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου (South Stream). ….που ενδέχεται να ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΟΥΝ τις προσπάθειες της Ευρώπης να εξασφαλίσει ενεργειακή (αυτοδυναμία) ασφάλεια, διευρύνοντας τις πηγές εφοδιασμού που θα έχουν υπερβολική εξάρτηση από την Ρωσία.
Επισημαίνουμε ότι η έκθεση αυτή φέρει ημερομηνία 17 Απριλίου 2008 και υπενθυμίζουμε τις πυρκαγιές στην Ηλεία, τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008, τις «βιαστικές» εκλογές, αλλά και την δέσμευση του κ. Παπανδρέου, προεκλογικώς, για την «επανεξέταση» των συμφωνιών για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρουπόλεως, έργο που σήμερα έχει ουσιαστικά ματαιωθεί. Το πλήρες κείμενο ΕΔΩ
ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Στις 23 Απριλίου 2010, γράφαμε :  Κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας την είδηση που πέρασε στα πολύ «ψιλά» των ειδήσεων στις 20 Μαρτίου: η Ρωσία με την Κίνα προσέφεραν στην Ελλάδα βοήθεια 25 δις, όχι δάνειο και από εκεί και πέρα δάνειο οιουδήποτε ύψους με σταθερό επιτόκιο 4,5%, το οποίο η κυβέρνηση απέκρυψε και βεβαίως δεν δέχτηκε.... Το πλήρες κείμενο ΕΔΩ
Στις 14 Ιουλίου 2011,  επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο Πούτιν, μας πρότεινε δάνειο 25 δις με ευνοϊκούς όρους και ο Παπανδρέου δεν το συζήτησε καν. ΕΔΩ 
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ
Στις 9 Μαΐου 2010 γράφαμε :   Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΔΩ 
-----------------------------------------------------------
Διαβάστε επίσης σχετικά θέματα :
ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ …. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ….. ΕΔΩ και ΕΔΩ
Λοιπόν,  αμφισβητείτε ακόμα ότι το παιχνίδι ήταν στημένο;
Α.Α.

5 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα άρθρα σας, αγατηπή Φιλοτιμία, πρέπει να τα στείλετε σε κάποια εφημερίδα. Να γίνουν πρωτοσέλιδα, να κρεμαστούν στα περίπτερα, να μάθει επιτέλους ο λαός ποιοί τον διαφεντεύουν.
Έλλην (σχεδόν πτωχός)

Ανώνυμος είπε...

Αν είχες πραγματικό φιλότιμο θα έβαζες και για το άλλο το στημένο. Στο Καραϊσκάκη, ρε.
Ολυμπιαλός-Παναθηναϊκός. Κατάλαβες;
Εκείνο κι αν ήταν στημένο.

Έλλην πολίτης είπε...

Και όμως, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, η υπουργός εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η κυρία Κλίντον, σε αποκλειστική συνέντευξή της στον κύριο Αλέξις Παπαχελά, ξεκάθαρα δήλωσε ότι πιστεύει πως τελικά θα τα καταφέρουμε.
Ο Αλέξις ζήτησε και την γνώμη της κυρίας Κλίντον για τους αγανακτισμένους. Εκείνη απάντησε ότι τους κατανοεί. Και σ’ αυτό το σημείο έκανε την επώδυνη διάγνωση: παραδέχθηκε ότι η κατάστασή μας είναι θανάσιμα κρίσιμη. Παρομοίωσε την περίπτωση της Ελλάδας με αυτήν ενός ανθρώπου που πάσχει από βαριά ασθένεια. Μεταφορικά μιλώντας, μας παρομοίωσε με καρκινοπαθείς. Και είπε ότι αν κανείς πάσχει από καρκίνο πρέπει να αποδεχθεί την κατάστασή του και να τρέξει να κάνει τις ακτινοβολίες του, τις χημειοθεραπείες, να πιστέψει στην πρόοδο της επιστήμης, να παλέψει και δεν αποκλείεται να σωθεί.
Η κυρία Κλίντον είναι πολύ έμπειρη πολιτικός. Ήταν ‘συνέταιρος’ κατά την Προεδρία του συζύγου της, υπηρέτησε ως Γερουσιαστής μιας σημαντικής πολιτείας, έκανε ένα επίπονο προεκλογικό αγώνα για να γίνει η ίδια υποψήφια για την Προεδρία της χώρας της. Γνωρίζει λοιπόν ότι αν έλεγε στον Αμερικανικό λαό, που χρωστάει 14+ τρις… Αν λοιπόν, έλεγε αύριο στον Αμερικανικό λαό ότι πάσχει από καρκίνο και είναι απαραίτητο να κάνει ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες μήπως και σωθεί… η κυρία Κλίντον θα έπρεπε να παραιτηθεί. Πάραυτα. Ο Αμερικανικός λαός (τα αμερικανάκια) δεν τα σηκώνουν αυτά. Ούτε φυσικά και κανένας αμερικανός δημοσιογράφος θα της επέτρεπε να ξεφύγει με μια τέτοια απρέπεια, άκρως προσβλητική.
Ο έμπειρος και ‘έγκυρος’ Αλέξις, όμως, (που κάνει συχνά πυκνά μαθήματα δεοντολογίας στους συναδέλφους του δημοσιογράφους) δεν τόλμησε να ρωτήσει την κυρία Χίλαρι αν θα τολμούσε να προτείνει τα ίδια γιατροσόφια στον Αμερικανικό λαό!

Ανώνυμος είπε...

##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Επιστημονικός Συνεργάτης του Άδωνι είπε...

Όπα, φιλότιμε !!!
Ανεβαίνει το επίπεδο συζήτησης...
Όπου να είναι φθάνουν και οι ΕΛ από το υπερπέραν!
Γεώργιος Γεωργίου, SKPG

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις