ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Έφυγε ο Νταλάρα και μας έμεινε ο Νταλάρας

Μας έφυγε ο Νταλάρα, μας έμεινε ο Νταλάρας.
Αν ήταν ακόμη το μυστακοφόρο pedi στο Μαξίμου, μπορεί και να συνέχιζε τις διαπραγματεύσεις για το PSI με τον τραγουδιστή. Το τελικό «ς» στο όνομα δεν θα τον ενοχλούσε, ίσως και να μην το καταλάβαινε.
Να δούμε όμως τι θα μπορέσει να κάνει και ο κ. Παπαδήμος, τόσο πολύτιμο χρόνο που χάσαμε με τις πιρουέτες που ήθελε να κάνει ο στοχαστικός ιός της Μαργαρίτας. Που όταν του έλεγαν όλοι ανεξαιρέτως «φτάνει, δεν θέλουμε να μας σώσεις κι’ άλλο», αυτός τον… χαβά του.
Πάντως, θέλησε να βοηθήσει τον Λουκά κι’ έτσι τηλεφώνησε στον Ομπάμα και τον παρακάλεσε να μεσολαβήσει στον Νταλάρα (τον ξένο…).
Όμως, μετά τις φιλοφρονήσεις, ξεχάστηκε και άρχισε να του μιλάει για την πράσινη ενέργεια,
την μεσογειακή δίαιτα, αλλά και για την… αραβική άνοιξη και για το πώς θα μπορούσε να βοηθήσει, κάνοντας δύο τρία ταξιδάκια στη Μέση Ανατολή. Και για να δελεάσει μάλιστα τον Ομπάμα, του είπε ότι σκέφτεται να πάει με αεροπλάνο και όχι με το κανό, γιατί όπως του ξεκαθάρισε, δεν θα ήθελε να κλέψει και τη δόξα του Κακλαμανάκη διασχίζοντας τη μισή Μεσόγειο με κανό του….
Από το Μαξίμου λέγεται ότι επενέβη ο κ. Παπαδήμος, ώστε το pedi μην του χαλάσει τη δύσκολη δουλειά που ξεκίνησε, αλλά ο «ιός» της mother Margaret επέμενε. Μάλιστα, λέγεται ότι επειδή έχει σχεδόν δύο εβδομάδες να κάνει κάποιο ταξιδάκι, έριξε την ιδέα στον Λουκά να του αναθέσει την αποστολή να πεταχτεί μέχρι τη Νέα Υόρκη για να συναντήσει τον φίλο Σόρος, μήπως και μπορεί να βοηθήσει. Πάντως δεν διευκρίνισε στον κ. Παπαδήμο ποιόν θέλει να βοηθήσει. Την Ελλάδα ἤ τον εαυτό του και την οικογένειά του…
ΣΝΕΒΕΜΠΤ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις