ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Θα δεσμευτεί ο κ. Σαμαράς ότι θα διώξει όλο το συρφετό των ξένων που κουβάλησε στο κράτος ο κ. Παπανδρέου;

Το μνημόνιο που θα μας οδηγούσε στην Ιθάκη και στα χαρτογραφημένα νερά σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου πάει στο βρόντο και παρασέρνει την χώρα μαζι του στα βράχια. Ο Παπαδήμος θα αποχωρήσει νωρίς και μάλλον μόλις του δώσει άδεια η Μερκέλκαι αυτό θα γίνει μόλις ετοιμαστεί ο Σαμαράς.
Είναι αυτονόητο νομίζω ότι ο Παπαδήμος ανέλαβε όταν κατέρρεσε ο ΓΑΠ επειδή ο Σαμαράς δεν ήταν έτοιμος και οι εκλογές θα ήταν καταστροφικές.


Ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών γίνεται σταδιακά ο Ραϊχενμαχ. Αυτός που ήρθε εδώ με κλήση από τον Παπανδρέου για τεχνική Βοήθεια γιατί όπως αποκάλυψε ο Νίκος των Παπανδρέου οι υπουργοί του δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες και ο κ. Παπανδρέου ήταν πολύ δημοκρατικός.

Ο κ. Ραϊχενμπαχ συμβολίζει την πιο αποτυχημένη περίοδο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και είναι το επιστέγασμα εγκληματικών λαθών. Παρ όλη την αλλαγή κυβέρνησης δεν είδα κανέναν κύριο τάδε ή κ. δείνα Παπατζαφέρη ας πούμε, να αντιδρά και να σηκώνει αυτό το θέμα. Ίσως και οι νέοι υπουργοί είναι το ίδιο δημοκρατικοί με τους κηπουρούς…

Ας γίνει αντιληπτό όμως ότι ο τύπος αυτός όσο παραμένει στην χώρα τόσο νομιμοποιείται και σύντομα θα έχει ουσιαστικά καθήκοντα αντι-προεδρεύοντος και ειδικότερα σε μια αλλαγή κυβέρνησης. Για την ακρίβεια κάθε αλλαγή κυβέρνησης τα επόμενα χρόνια που δεν τον παρασύρει τον κάνει θεσμό. Αν στο ενδιάμεσο αλλάξουμε και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε θα έχουμε τον Ραϊχενμπαχ σε ρόλο εγγυητή της συνέχειας του κράτους.

Διαβάζοντας την καλύτερη ευχή για το νέο χρόνο του κ Σαμαρά που είπε ότι: “είναι να πάρουμε ξανά τη μοίρα μας στα χέρια μας” αναρωτήθηκα αν θα τον διώξει τον Ραϊχενμπαχ ή θα τον πάρει προίκα στην περίπτωση που εκλεγεί.

Θα δεσμευτεί ο κ. Σαμαράς ότι θα διώξει τον Ραϊχνεμπαχ και όλο το συρφετό των ξένων που κουβάλησε στο κράτος ο κ. Παπανδρέου;
http://papaioannou.wordpress.com/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις