ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ο Τιτάνας της νομικής επιστήμης, ο Βενιζέλος

Εδώ και κάμποσες ημέρες, από τότε που επανεμφανίστηκε στον ορίζοντα το CD με την λίστα Λαγκάρντ, διατυπώσαμε σοβαρές ενστάσεις για τις αρλούμπες του Τιτάνα της νομικής επιστήμης, του Βενιζέλου, περί δήθεν παρανομιών, υποκλοπών και άλλων κωλυμάτων που προέβαλλε ώστε η λίστα να παραμείνη νομικά και ουσιαστικά ανεκμετάλλευτη.
Ευτυχώς  οι Έλληνες εισαγγελείς έκριναν ότι η επίμαχη λίστα δεν είναι υποκλαπέν υλικό, καθώς
μας δόθηκε επισήμως από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών. Έτσιμε εισαγγελική εντολή ζητείται  από τους υπευθύνους του ΣΔΟΕ να ελέγξουν όλα τα ονόματα που περιλαμβάνονται στον επίμαχο κατάλογο και να εντοπίσουν εάν υπάρχουν περιπτώσεις για τις οποίες προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων όπως η φοροδιαφυγή, η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ή οποιοδήποτε άλλο οικονομικό έγκλημα.
Η επίμαχη λίστα αφορά τα ονόματα 1.991 καταθετών στην τράπεζα HSBC της Γενεύης και παραδόθηκε το 2010 από την τότε Γαλλίδα υπουργό Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ στον ομόλογό της Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Εξάλλου, με την ένδειξη «άκρως απόρρητο» παρέδωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή την αναφορά του για το περιεχόμενο και την πορεία της λίστας με τα 36 ονόματα για τα οποία διεξάγουν έρευνες οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ.
Στην επίμαχη αναφορά περιλαμβάνονται κατ' αρχάς τα ονόματα των πολιτικών και άλλων προσώπων για τους οποίους διεξάγουν έρευνες οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ, αναφέρεται το πότε ξεκίνησε η έρευνα για κάθε μία από αυτές τις υποθέσεις καθώς και οι συγκεκριμένες ενέργειες που έχουν γίνει, αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκονται.
Ο κ. Παντελής θα μελετήσει την αναφορά μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα ακολουθήσει σύσκεψη για το θέμα αυτό με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε.
Α.Α.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε αρκετά τον Βουβουζέλο τον πρόεδρο των Σοσια-ληστών, τον τέως αντιπρόεδρο του Παπαδήμιου και υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Γνωρίζουμε την πληθωρικότητά του, τη δεινή ρητορεία του, την αμφιλεγόμενη ευφυΐα του και την τεράστια περιουσία του ….

Μοναδική του μέριμνα ήταν να διατηρήσει ατόφιους τους πυλώνες του δυναστικού και διεφθαρμένου κράτους και τα προνόμια της πολιτικής τάξης των συμμάχων–συμμαθητων της Μιζενς.

Είναι επικίνδυνος για όποιον συνεργάζεται μαζί του γιατί δεν έχει ίχνος συνείδησης, ούτε μέτρο και είναι ασυγκράτητα βουλιμικός, απλά αντιδρά ενστικτωδώς με γνώμονα πάντα το ιδιωτικό του συμφέρον …


Το μόνο πράγμα που μπορεί α ιεραρχήσει σωστά είναι το τι τον συμφέρει περισσότερο να κάνει, όλοι οι άλλοι περισσεύουν για αυτόν, όταν δεν τους χρειάζεται για να κερδίσει κάτι προσωπικά …

Έλληνες πατριώτες κινδυνεύουμε πιο πολύ από τον Βενιζέλο και τους σχεδιασμούς του παρά από τους δανειστές μας!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις