ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Διαβάστε την είδηση, αξίζει τον κόπο...

Διαβάστε την είδηση, αξίζει τον κόπο και σκεφθείτε καλύτερα τι θα ψηφίσετε στις ευρωεκλογές.
"Την ανησυχία που επικρατεί στην Ευρώπη για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και την επόμενη ημέρα της Ένωσης καταγράφει άρθρο της βελγικής εφημερίδας «Le Soir», η οποία τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη άνοδος των ευρωσκεπτικιστικών και λαϊκιστικών κομμάτων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως τα θεωρούμενα λαϊκιστικά
κόμματα αναμένεται να λάβουν περί το 30%, κατά μέσο ευρωπαϊκό όρο και προσθέτει ότι σε 12 από τα κράτη - μέλη της ΕΕ θα εκλεγεί στις τρεις πρώτες θέσεις ένα αντιευρωπαϊκό κόμμα.
Ενδεικτικά, αναφέρεται η περίπτωση του ολλανδικού κόμματος της άκρας δεξιάς «Κόμμα για την ελευθερία» το οποίο αναμένεται να είναι πρώτο, το ευρωσκεπτικιστικό ιταλικό «Κίνημα Πέντε αστέρων» στη δεύτερη θέση, ενώ οι «Σουηδοί Δημοκράτες» (άκρα δεξιά) όπως όλα δείχνουν θα λάβουν την τρίτη θέση στη χώρα τους.
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι υπάρχει ένα σαφές μήνυμα που στέλνουν οι Ευρωπαίοι και αυτό είναι η δυσαρέσκεια προς τις Βρυξέλλες και η επιθυμία να απαλλαγούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση."

Με απλά λόγια σε δύο χώρες, Ολλανδία, Σουηδία, που δεν επλήγησαν από την κρίση, αλλά αντιθέτως βγήκαν κερδισμένες απ΄αυτήν, οι πολίτες θα ψηφίσουν μαζικά εναντίον της Ευρώπης. Αλλά και στην Ιταλία και στην Γαλλία οι ευρωσκεπτικιστές αναμένεται να να βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις.
Εμείς, εδώ, θα δείξουμε ακόμα μια φορά τον ραγιαδισμό μας και τα συμπλέγματα κατωτερότητας που μας κυριεύουν;;;
Ευρώ και ξερό ψωμί;;
Ελιά, Ελιά και μνημόνιο για βασιλιά;;;
Θα πνιγούμε ραγιάδες μέσα στο Ποτάμι...ξυπνήστε!!!
Λ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις