ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο Τσουκάτος στο σκαμνί, αλλά όχι ο ακατανόμαστος

Ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ομολόγησε πως παρέλαβε 1 εκ. Μάρκα από τον Χριστοφοράκο, με σκοπό την προεκλογική ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ.
Οι ταμίες του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό Τσουκάτου, ότι παρέλαβαν το μαύρο χρήμα, για λογαριασμό του κόμματος. Αυτή είναι η δικογραφία που μυστηριωδώς εκκρεμούσε από το 2008, παρά το ότι υπήρχαν ξεκάθαρες ομολογίες! Φυσικά η εκδίκαση της υπόθεσης θα οδηγούσε στην διάλυση του ΠΑΣΟΚ αφού βάσει νόμου θα έπρεπε να επιστρέψει περί τα 190 εκ. κρατικές επιχορηγήσεις και να δικαστεί ο Κώστας Σημίτης με βαρύτατες κατηγορίες.
Αντί αυτού, τι βλέπουμε;
Βλέπουμε τον Τσουκάτο να διώκεται όχι για την μεταφορά χρήματος στα κομματικά ταμεία, αλλά επειδή

«με το συγκεκριμένο ποσό χρημάτισε στελέχη του ΟΤΕ για λογαριασμό της Siemens, ώστε να υπογράφει η σύμβαση 8002 που ζημίωσε το δημόσιο!
Την ίδια στιγμή λοιπόν που υπάρχουν τρεις ομολογίες ότι τα χρήματα κατέληξαν στο μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ, ξεφυτρώνει ένα σενάριο περί χρηματισμού στελεχών του ΟΤΕ! Με την βαλίτσα που κατέληξε στο ΠΑΣΟΚ!
Μα τα στελέχη του ΟΤΕ είναι ξεκάθαρο για το πως χρηματίστηκαν επί χρόνια ολόκληρα και δεν περίμεναν την βαλίτσα του Τσουκάτου.
Με αυτόν τον τρόπο όμως, βγαίνει από το κάδρο ο πραγματικός αποδέκτης των χρημάτων, το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ και η βαλίτσα «ξεπλένεται» στο μαύρο βαρέλι του ΟΤΕ.
ΥΠΑΡΧΕΙ όμως ένα αδύνατο σημείο στην όλη υπόθεση. Ότι με αυτόν τον τρόπο, ο Τσουκάτος κινδυνεύει με ισόβια, γλιτώνει όμως ο Σημίτης.
Θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια ο Τσουκάτος; Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος εξ όσων γνωρίζουμε. Και έχει να πει πολλά για τον αρχηγό του.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις