ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

O τιτανοτεράστιος και η μαϊμού

«Δύσκολη η διαπραγμάτευση με την τρόικα», δήλωσε Χρήστος Πρωτόπαππας, ο τιτανοτεράστιος διαπραγματευτής της Ελλάδος με την τρόϊκα που πήγε στο Παρίσι, για να τους τρίψει το success story στην μούρη, να τον φοβηθούν, να τα πάρει όλα και να γυρίσει θριαμβευτής πίσω στην πατρίδα. 
Αχ βρε Χρήστο μας, μπέρδεψες το εργατοπατεριλίκι με τις διαπραγματεύσεις και την Εθνική Τράπεζα με την Ελλάδα.

Ο νεότευκτος σωτήρας της Ελλάδος, πρώην δημοσιογράφος, νυν καπετάνιος του γλυκού νερού ποταμών και παραποτάμων, ευκαιριακώς δε και εστιάτωρ, ότι «η Ελλάδα είναι ο πιο ασθενικός κρίκος της Ευρώπης». 
Αχ κύριε Σταύρε μας, ζηλέψατε την δόξα του ιού της Μαργαρίτας και του υπουργού του Παπακωνσταντίνου, που κουβάλαγε και αυτός
ένα σακίδιο στην πλάτη,  και που διεμήνυαν προς πάσαν κατεύθυνσιν ότι η Ελλάς είναι ο Τιτανικός. Έτσι, τώρα και εσείς Σταύρε μας μαϊμουδίζετε στην καταστροφολογία και στην ταπείνωση της χώρας. Βεβαίως εσείς καλά κάνετε αφού πρέπει ντε και καλά να μας σώσετε, αλλά και οι έλληνες πολίτες φαίνεται πως το τραβάει η ψυχή τους  το νταβατζηλίκι.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις