ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τα «έξυπνα» σκουπίδια των τηλεπωλήσεων

Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με διαφημιστικά μηνύματα από συγκεκριμένη εταιρία τηλεπωλήσεων που διαθέτει «έξυπνες» συσκευές. Αγόρασα λοιπόν με 10 ευρώ έναν «έξυπνο» καθαριστή για τα αυτιά και παρά τις αμφιβολίες μου για την αποτελεσματικότητά του, μόνον όταν τον δοκίμασα πείσθηκα ότι υπάρχουν «έξυπνα» σκουπίδια και ηλίθιοι πολίτες. Η συσκευή αυτή όχι μόνον δεν ανταποκρινόταν ούτε στο ελάχιστο των διαφημιζομένων από την τηλεόραση δυνατοτήτων της αλλά ούτε καν
 λειτουργούσε. Τηλεφώνησα στην «έξυπνη» εταιρία, τους ανέφερα το πρόβλημα και με διαβεβαίωσαν ότι θα το τεχνικό τμήμα τους θα επικοινωνούσε μαζί μου για την επίλυση του προβλήματος.  Τρείς φορές επανελήφθη το σκηνικό αυτό και ακόμη περιμένω. Δεν με ενοχλεί το ότι μου «έκλεψαν» 10 ευρώ αλλά η αδιαφορία των υπευθύνων που, πληρώνοντας χρόνο διαφήμισης στα κανάλια, έχουν εξασφαλίσει την καταγγελτική τηλεοπτική ασυλία και θησαυρίζουν σε βάρος των ανυποψίαστων πολιτών. Θα μου πείτε, και θα έχετε δίκιο, ότι με 10 ευρώ τι περιμένεις να αγοράσεις, όμως οι ατιμώρητοι απατεώνες των «έξυπνων» σκουπιδιών αποθρασύνονται και ανοίγουν καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με τα εκατοντάδες χιλιάδες δεκάευρα  των ηλιθίων και παραπλανημένων πολιτών.
Υστερόγραφο: Μαθαίνω ότι η υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή έχει δρομολογήσει ύστερα από πολλές σχετικές καταγγελίες την επιβολή προστίμων στην συγκεκριμένη εταιρία. Ελπίζω ότι ο αρμόδιος υπουργός θα πράξει το καθήκον του.

Ένα έξυπνο κορόϊδο

(Η ιστοσελίδα έχει τα στοιχεία του καταγγέλλοντος, σε περίπτωση που κάποιος εισαγγελέας ή αρμόδιος κρατικός λειτουργός θελήσουν να θέσουν φραγμό στην ασυδοσία των «έξυπνων» τηλεπωλήσεων και των «διαμαντιών» που μας κοροϊδεύουν.)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις