ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο Σκάϊ σε ρόλο MEGA

«Εθίγησαν» εκεί στον Σκάϊ, με τα όσα είπε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Πανούσης, σχετικά με την εγκύκλιο διαταγή ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ. που διέτασσε την άμεση απελευθέρωση όλων των κρατουμένων λαθρομεταναστών,  επειδή αυτοί «έβγαλαν» πρώτοι την είδηση-λαυράκι.
Κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση αυτή και λογικό είναι να έχει εξαγριωθεί ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, με τα καμώματα του «ρέκτη»
ταξιάρχου της Αστυνομίας. Διερωτώμαι μάλιστα αν είναι φυσιολογικό ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. να αποφασίζει μόνος του, ερήμην της ιεραρχίας και της πολιτικής ηγεσίας για την απελευθέρωση των λαθρομεταναστών καθ’ άπασαν την Επικράτεια.
Σαν να λέμε δηλαδή ότι ο τμηματάρχης του υπουργείου Οικονομικών κ. Τρεχαγυρευόπουλος, στέλνει σε όλες τις εφορίες του κράτους εγκύκλιο με την οποία τους γνωστοποιεί ότι επιβάλλεται φόρος 100 ευρώ σε όλους τους Έλληνες που έχουν δύο πόδια και διατάσσει την είσπραξή του ακόμα και με αναγκαστικά μέτρα.
Κύριε Ελέησον.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις