ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Αηδία...

Αηδία. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς πλέον με το στημένο παιχνίδι που παίζεται στην πολιτική σκηνή του τόπου, το θέατρο του παραλόγου αλλά και τους πολλούς και διάφορους Αρμαγεδδώνες που καθημερινά διαλαλούνται ως ενημερωτική πραμάτεια από τους σαράφηδες της δημοσιογραφίας. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, από τους ίδιους ανθρώπους με τις ίδιες «αποκλειστικές» πληροφορίες που προσπαθούν με την "ενημέρωση" να τρομοκρατήσουν τους πολίτες.  Η συνταγή είναι εύκολη : κινδυνολογία, κακομοιριά, απειλές, φόβος. 
Χάνονται οι συντάξεις, πεθαίνουμε αβοήθητοι στα νοσοκομεία, έρχονται μετεωρολογικές βόμβες, δεν έχουμε γιατρούς, δεν έχουμε
δασκάλους, δεν έχουμε φάρμακα, δεν έχουμε γάζες, η τρόϊκα απειλεί, ο Σόϊμπλε εκβιάζει, δεν έχουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις, δολοφονίες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πτώματα, όλα στο πλούσιο και χορταστικό μενού  της καθημερινής «ενημέρωσης»  των καναλιών.  Θαρρείς, δημοσιογράφοι και καναλάρχες έχουν καταληφθεί από μαζική υστερία που κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσε να αποδοθεί σε σαδιστική χαιρεκακία,  όμως  στην πραγματικότητα διαγκωνίζονται στις βρώμικες στενωπούς των ποσοστών τηλεθέασης για το ποιος θα βρεθεί πρώτος και για το ποιος θα φοβίσει περισσότερο τον λαό  με αντάλλαγμα μια επιβράβευση από τα αφεντικά, τους γερμανούς, ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο και ένα «δωράκι» όπως ακριβώς περιμένουν τα ζώα του τσίρκου όταν εκτελούν τις εντολές του θηριοδαμαστή.  
Δυστυχώς για τους ελάχιστους πλέον σκεπτόμενους έλληνες, η τρομοκρατική «ενημέρωση» αλλά και τα πάσης φύσεως πολιτικο-κομματικά τεχνάσματα φαίνεται ότι έχουν διαχρονική επιτυχία αφού οι έλληνες ψηφοφόροι, ακόμα και στις τελευταίες εκλογές επέλεξαν να τους εκπροσωπούν στην Βουλή και να φροντίζουν για τα συμφέροντά τους οι οικονομικοί βασανιστές τους, μιζαδόροι, λαμόγια, απατεώνες, κλέφτες, κομματικοί γυρολόγοι, φιλιππινέζες, ο Θεοχάρης Θεοχάρης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, Βασίλης Λεβέντης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και  διάφοροι άλλοι περίεργοι τύποι. Όμως η πλέον τραγική πραγματικότητα είναι όταν κοιτάζοντας πίσω, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η χώρα αυτή, τα τελευταία πενήντα πέντε χρόνια  κυβερνήθηκε από τρείς Παπανδρέου, δύο Καραμανλήδες  και οσονούπω από δύο Μητσοτάκηδες. 
Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, μου προξενεί αηδία και αποφάσισα ότι δεν αξίζει πλέον τον κόπο να ασχολούμαι στα σοβαρά με τους έλληνες και τις ηγεσίες τους.
Δημήτρης Μακρής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις